Политика за приватност

Ве информираме дека можете да ја посетите нашата веб страница и без да ги откриете Вашите лични податоци, меѓутоа, доколку сакате да не контактирате и да ни поставите прашања или напишете коментари преку нашата веб страница, неопходно е да ги обработуваме Вашите лични податоци. Вашите лични податоци ги обработуваме во согласност со Законот за заштита на личните податоци.

Со Политикатата на приватност, ќе ви појасниме каде и како се чуваат личните податоци на сите регистрирани купувачи на нашата интернет страна. Оваа политика на приватност се однесува само за www.vedema-m.mk и поддомените. Доколку е присутен линк кој ќе Ве поврзе со други страни, ние не превземаме никаква одговорност во однос на заштитата на личните податоци која ја обезбедуваат тие интернет страни.
Секој корисник при регистрација и купување, изјавува дека е запознаен и се согласува со нашата Политика на приватност.

Контролор

 • Контакт податоци на Контролорот се:
 • Име: Galaxy Toys
 • Адреса: Фрањо Клуз бр.7/2-1, 1000 Скопје
 • Телефонски број: +389 78 373 593;
 • Интернет страна: galaxytoys.mk
 • E-mail адреса: info@galaxytoys.mk

Доколку се регистрирате, сите лични податоци кои ќе ги внесете преку формата за регистрација, ќе се користат за потребите за достава на производот, како и за рекламирање на производи и услуги обезбедени од наша страна, доколку ја имате избрано оваа опција, се чуваат согласно одредбите од Законот за заштита на лични податоци и не се отстапуваат на трети страни.

Информации кои ни се потребни за контакт со нас:

 • Име
 • Презиме
 • Е-пошта
 • Телефонски број

Заради следење, анализа, одржување, развој и подобрување на функционалностите на веб страната, за време на посета на веб страната, доколку сте согласни се собираат следните податоци:

 • URL на веб страна преку која сте дошле на нашата веб страна;
 • IP адреса;
 • основни параметри за пребарувачот, оперативниот систем и уредот;
 • посетена адреса на нашата веб страна;
 • датум, време и времетраење на посета;
 • локација.

galaxytoys.mk ги користи само колачиња на кои се имате согласено. Колачињата се кориснички податоци кои веб пребарувачот ги зачувува на вашиот уред (компјутер) заради идни посети. Колачето е информација која се зачувува на вашиот компјутер за време на посета на нашата веб страна и кога повторно ќе ја отворите нашата веб страна овие колачиња ќе се искористат за подобрување на корисничкото искуство и ефикасност на веб страната. Повеќе за користење на колачињата може да најдете во нашата Политика за колачиња.

Ние се обврзуваме дека ќе ја чуваме приватноста на сите наши пациенти. Ги собираме само неопходните основни податоци за корисниците и податоците неопходни за работа и информирање на корисниците согласно добрите деловни обичаи и со цел давање квалитетна услуга. На корисниците им даваме можност за избор вклучувајќи можност за одлука дали сакаат да ги остават своите податоци. Сите податоци за корисниците строго се чуваат и достапни се само на вработените на кои им се неопходни за исполнување на редовните работни активности. Сите вработени во Галакси тојс се одговорни за почитување на начелата за заштита на приватноста. Се обврзуваме дека собраните податоци нема да ги користиме за други цели ниту ќе ги проследуваме до трети лица.

Покрај наведените податоци, собираме, анализираме и обработуваме податоци во врска со производи кои нашите посетители ги пребаруваат, како и страниците кои ги посетуваат. Добиените податоци ги користиме со цел да ја подобриме понудата и изгледот на нашата веб страна и да им овозможиме на посетителите едноставно користење и подобро искуство.

Галакси тојс има право да ја ажурира оваа Политика за приватност на личните податоци во кое било време. Кога ќе го направиме тоа, ќе дадеме известување на интернет-страницата и ќе го ревидираме датумот на ажурирање на крајот на оваа страница. Корисникот прифаќа и се согласува дека е негова одговорност периодично да ја проверува Политиката за приватност и дека е свесен за промените.

Developed by Optimized